Grovbrød oppskrift - Sunnbrød!!!

Grovbrød oppskrift

Grovbrød oppskrift :

Bruk rom ingredienser temperatur . Dette gjelder også for gjær. Vannet bør være varmt selvfølgelig. 30 grader . Bland alle ingrediensene , grovbrød oppskrift holder en kopp vann og bakervarer til senere i blande prosessen .
Kjør deigen i ca. 4 minutter på lav hastighet , og deretter øke hastigheten. Nå resten tilsettes litt etter litt vann i små mengder under blanding av deigen i ca . 9 minutter . Grovbrød oppskrift vurderingen er lagt til slutten av eltet iden .
Den knadd deig er ferdig når den er glatt og har en glatt overflate.
Dekk bollen med plast eller et fuktig klut og plassere den på et sted fritt for trekk . La deigen hvile i ca . 2 timer .
Del deigen i fire temaer som du satt på plass for å runde baller og la hvile på melet bake bord til 1/2 time . Deretter slår grovbrød oppskrift fagene brød og legg det i en smurt lang panne eller steke plate .
Hev ruller dobles i størrelse , og strø litt ruge på toppen . Skjær brød med skjevhet kuttet slik at det dannes et rutemønster .
Stek i nedre del av ovnen i ca . 220 grader i 30-45 minutter til de er gyllenbrune . Kule på rack.

Kok smør og vann i en kasserolle . Bland rug og havre i en bolle og hell kokende vann over melet . Tømrer og la stå i ca 30 minutter inntil blandingen er varm finger ( ca. 37 ° C). Tilsett gjær, varm melk, sirup / honning og salt. Elt mel i en smidig masse grovbrød oppskrift. Det er fordelaktig å anvende mat -professoren . . Ikke bruk en Foods prosessor i hendene . Fordi deigen ruge er tung og seig å kna med en øse . Linje en steke plate med bake papir og spre røren jevnt i stekepannen. Drypp en pizza kutter eller en kniv inn mel og kutt deigen i firkantet . Dekk pannen og la brødet heve i ca 40 minutter . Pensle med litt vann eller melk og dryss med havre eller ruge . Stek kaken grovbrød oppskrift på nederste rist i en varm ovn , 200 ° C i 30 min -40 .

Yoghurt og varm opp til kroppstemperatur vann .
Smuldre gjæren i en bolle og tilsett væsken , rør til gjæren er oppløst . Tilsett olje , salt , honning , kanel , om ønskelig , grov revet eple , havre gryn , sammalt hvete og grov nesten hele grovbrød oppskrift hvetemel .
Arbeid sammen i en Foods prosessor i minst fem grovbrød oppskrift? ? 6 min eller hånd i 7 ? ? 8 min, tilsett mel til en lime egnet. Det bør være skinnende og glatt og fjerne bolle . Har du lyst til nøtter , legge Delia , og knadd inn i deigen .
Dekk til og heve på et lunt sted i ca 45 min .
Del deigen i to grovbrød oppskrift deler, kna brød og danner avlange eller runde .
Pensle med vann eller olje , og rull hver haremet brød , sette i smurte former eller på tallerkener .
Dekk med en klut og satt i ca 50 min opprøret. Forvarme ovnen til 250 ° C , legg brødet på nederste hylle og senk temperaturen til 200 ° C. Varighet 25 ? ? 35 min. Bank of brød , de ? ? Grav ? ? Lyden er helt kokt . Kule på rack. Skare er for myk , avkjøle grovbrød oppskrift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar