Fiskegrateng oppskrift- Kjempe godt!!!

Fiskegrateng oppskrift

Fiskegrateng oppskrift:

Jeg vokste opp på syttitallet med et medisterkaker oppskrift opphold hjemme mamma og hjemmelaget middag på bordet hver dag . Da det ble brunet fisk på menyen var borte på en vanlig tirsdag for fiskegrateng var en av mine favoritt fiskegrateng oppskrift på den tiden . Det er stille, og veldig stort oppstyr hvis fiskegrateng på menyen når jeg kommer "hjem" . Jeg har allerede lagt ut oppskriften på en tradisjonell gråstein her . I dag fiskegratengoppskrift er " Since" med noen grønne løk , basilikum og Årnes og tradisjonelle beslag er erstattet av en deilig salat tomat . Det var ikke så ille heller ! For 3-4 porsjoner av fiskegrateng oppskrift du trenger på :

fiskegrateng
600 gram rå eller kokt befri torsk ( eller annen fisk , som for eksempel sei eller laks )
2-3 oss smør
4-5 oss hvetemel
1 boks fløte (1/3 liter )
1 kopp lett melk
2 store eller 3 små egg eller fiskegrateng oppskrift
salt og pepper kvern hvit
revet muskat
4 FAFO i tynne skiver
en håndfull fersk Basil og medisterkaker oppskrift, skåret i tynne skiver
4 oss brødsmuler eller let brød finmalt
3 oss fordervet Årnes
tilbehør
250 gram gode tomater ( f.eks Mater Tørr Tot ), i båter
friske basiskunnskaper
Marlon
poteter eller ris
smør eller olivenolje smeltet
4 sitron båter
Feiring Temperatur: 200 grader
Varighet : ca 50 minutter

Lage hvit saus : Smelt smør og tilsett mel gradvis . Tilsett fløte og melk under murring , slik at det blir en saus uten klumper av fiskegrateng oppskrift. Alternativt kan du bytte ut fløte med melk . Hvis du bruker rå fisk saus bør være tykk nok . Slå av varmen og rør i eggene medisterkaker oppskrift, en om gangen . Deretter legger de grønne løk og Basil og smak til med salt , pepper og muskat . Hvis du skulle ønske du kunne legge 2,1 mål kokt fiskegrateng oppskrift makaroni .

Skjær fisken i terninger 2 IX 2 cm og distribuere den i bunnen av en ildfast form . Det jeg gjorde var ca 21 cm i diameter . Hell fiskegrateng oppskrift sausen over fisken og forsiktig vend det inn i sausen . Dryss med en blanding av finmalt let brød og ost .

Stek ved 200 grader (varme) på nederste hylle i 35-40 minutter .

Det smaker alltid godt med rå grønnsaker salat oppvask, for eksempel stimlet gulrøtter ( tilsatt eple og sitron litt medisterkaker oppskrift ) eller innvikla . For denne retten av fiskegrateng oppskrift, jeg tror han hadde en smak enda bedre med en enkel salat , tomat der båter partert , får en klype Marlon salt og deretter legge friske basiskunnskaper .

Gråstein poteter kokt med Server ( eller ris ) ,medisterkaker oppskrift tomat salat, en skive sitron og gjerne litt smeltet smør eller fiskegrateng oppskrift olivenolje

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar