Lasagne Oppskrift

lasagne oppskrift

lasagne oppskrift
Hva du trenger :
For et stort lasagna skjema
4 oss olivenolje
2 stak løk , finhakket
2 fødd hvitløk , finhakket
2 biter av gulrøtter , finhakket
1-2 stykker av selleri , finhakket
2 stak stjerne anis , knust
Laurbærblad 4 stykker
600 g kjøttdeig
600 g meditere
Salt og pepper
ingenting herredømet eller to bokser med skrelte tomater
20 alliansepartner
ingenting revet Årnes
2,1 mål brødrene
Slik gjør du:
Rengjøring lasagna løk , hvitløk , selleri og gulrøtter og skjær dem i små biter. Varm olivenolje i en stor gryte , helst en jern gryte . Legg alle grønnsakene og la det renne i noen minutter . Brown kjøttet i en annen panne med en liten olivenolje. Bland grønnsakene med kjøttet , tilsett stjerne anis og knust laurbærblad . lasagne oppskrift må dele tomatene og rør til sausen med en blende og tilsett i pannen . Senk varmen , sett på lokk og kok i ca . to timer . Rør av og til slik at det ikke brenner i bunnen av lasagne oppskrift. Krydre med salt og pepper .

hvit saus
Smør 120 g
80 g hvetemel
1 liter melk
50 g Årnes

Slik gjør du når du lager lasagne oppskrift:
Smelt smøret i en kjele og tilsett melet . Varm opp melken i en annen panne og tilsett smør / mellomtingen , slo kraftig. Kok til det tykne . Pass på at det brenner seg ikke på bunnen av kjelen . Fjern fra varmen og tilsette revet Årnes . Krydre med salt og pepper .
Koke lasagne nudler i lett saltet vann i ca 1 minutt, deretter i kaldt vann .
Bruk en stor ildfast form eller to små smør med olivenolje . Til et lag av lasagneplater i bunnen av formen . Legg kjøttsaus på lasagna hvis en lytt lag lasagne oppskrift ark . Fortsett gladelig på denne måten til du har brukt alle ingrediensene . Avslutt med hvit saus og krom brød på toppen .
Stek ved 200 grader i 35-40 minutter .
Legg opp lasagne på en plate . Hjertesak på siden , hell litt olivenolje over lasagne oppskrift og salaten og strø på litt salt og pepper til slutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar